Released: 01-08-2021

Πολιτική Παραγγελιών

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο Hotels Supplies.

Για τη δημιουργία μιας παραγγελίας στο Hotels Supplies πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα βήματα:

Παραγγελία

Καταγράψτε τις ανάγκες σας: Τους κωδικούς και τις σχετικές ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και αποστείλετε τα στο info@hotels-supplies.gr μαζί με τα εταιρικά σας στοιχεία και τους τρόπους επικοινωνίας σας, ώστε να σας αποστείλουμε σχετική προφορά.

Σημαντικό!

Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά για το εύρος των ποσοτήτων που κοστολογούνται σε αυτήν.

Σημαντικό!

Η Προσφορά έχει αποκλειστικά κατά μέγιστο 10ήμερη ισχύ. Μετά το πέρας του 10ημέρου η προσφορά θεωρείται άγονη.

Επιλέξτε (από την προσφορά) τα προϊόντα και τις τελικές ποσότητες που επιθυμείτε και αποστείλετε τα στο info@hotes-supplies.gr , ώστε να σας αποστείλουμε το σχετικό προτιμολόγιο για να προβείτε στην προκαταβολή ή καταβολή του σχετικού ποσού.

Κατασκευή

Μετά από την έγκριση του προτιμολογίου και την κατάθεση της προκαταβολής ή καταβολής του σχετικού ποσού χρειάζεται το χρονικό διάστημα των 10 εργάσιμων ημερών (περίπου) για την περάτωση κατασκευής.

Κατά το διάστημα της κατασκευής υπάρχει μια συνεχής επικοινωνία με τα αρμόδια τμήματα (κατασκευαστικά, γραφιστικά κλπ.) με σκοπό την πλήρη κατανόηση του συνόλου των απαιτήσεων σας.

Σημαντικό!

Ο τρόπος καταβολής του ποσού της παραγγελίας και η εφαρμογή του ορίζετε κατά την έκδοση του προτιμολογίου και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη κατασκευής της παραγγελίας.

Σημαντικό!

Ενδέχεται το χρονικό διάστημα περάτωσης της παραγγελίας να υπερβαίνει το διάστημα των 10 ημερών για λόγους μου έχουν να κάνουν με τον όγκο της παραγγελίας, των φόρτο εργασιών της εταιρείας μας ή και ακόμα άλλους αστάθμητους παράγοντες που έχουν να κάνουν με τις πρώτες ύλες ή την πολυπλοκότητα κατασκευής.

Αποστολή

Μετά την περάτωση των εργασιών κατασκευής (συναρμολόγησης, εκτύπωσης, ραφής κλπ) έχουμε την περεταίρω εξόφληση του όποιου ποσού και την αποστολή της παραγγελίας με κάποιον από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής.

Σημαντικό!

Με εξαίρεση την αντικαταβολή δεν αποστέλλεται καμία παραγγελία εάν δεν έχει πρώτα εξοφληθεί το σύνολο του ποσού ή αν δεν έχει προηγηθεί σχετική συμφωνία.

Hotels Supplies

22-10-2024 
Hotels Supplies