Vision Group Prints
Vision Group Prints
Released: 01-08-2021

Vision Group Prints

All About Prints

Με έμφαση στην τεχνολογία η Vision Group Prints διατηρεί ένα σύγχρονο εργαστήριο εκτυπώσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της, συμπληρώνοντας την δημιουργική αλυσίδα με το Γραφιστικό τμήμα (Vision Group Graphics).





Η Vision Group Prints μπορεί και προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών εκτύπωσης / κοπής για υλικά όπως χαρτί, βινύλιο και πλαστικό.

Έχοντας άνοιγμα εκτύπωσης το οποίο προσεγγίζει τα δύο μέτρα μπορεί και περαιώνει εργασίες εκτυπώσεων όπως, ολική κάλυψη αυτοκινήτου, κάλυψη κτιρίου, κοπτικά για βιτρίνες και άλλες εφαρμογές που απαιτούν μεγάλο άνοιγμα εκτύπωσης. Συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τεχνολογίες, μπορεί και εκτελεί εργασίες ψηφιακών εκτυπώσεων υψηλής ευκρίνειας σε μια γκάμα υλικών εκτύπωσης με ανοίγματα άνω της SA3 και βάρος που προσεγγίζει τα τριακόσια γραμμάρια. Έχοντας στην διάθεση της τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό μπορεί και προβαίνει σε επεξεργασίες βιβλιοδεσίας, συρραφής, αρίθμησης, πίκμανση και περφορέ.

Η αξιοπιστία, η ποιότητα υλικών και έγκυρη παράδοση έχουν καταστήσει το τυπογραφείο της Vision Group (Vision Group Prints) ως ένα από τα σημαντικότερα τμήματα της, το οποίο συνεχώς ανανεώνει και εξελίσσει, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει τις ποιο απαιτητικές ανάγκες.

Vision Group Prints

22-10-2024 
Vision Group Prints