Vision Group WorkWear
Vision Group WorkWear
Released: 01-08-2021

Vision Group WorkWear

Fits at Your Needs

Ένας από τους νεότερους τομείς ενασχόλησης της Vision Group είναι αυτός της εταιρικής ενδυμασίας και του αθλητικού ρουχισμού. Για αυτόν τον λόγο έχει συσταθεί και λειτουργεί το ραφείο της Vision Group (Vision Group WorkWear).

Έχοντας μια εμπειρία ετών πάνω στην πώληση εταιρικών ενδυμάτων τρίτων εταιριών και γνωρίζοντας τις ανάγκες ένδυσης του κάθε κλάδου, η Vision Group δημιούργησε και λειτουργεί το δικό της ραφείο (Vision Group WorkWear) παράγοντας τις δικές της κολεξιόν εταιρικού ενδύματος για κλάδους όπως οι εστίαση, φιλοξενία, αθλητισμός και η βιομηχανία.

Καλαισθησία, Άνεση και Αντοχή είναι τα κυριότερα κριτήρια για τις δημιουργίες της Vision Group WorkWear και πάνω σε αυτά δημιουργεί τις κολεξιόν της ή εργάζεται για τις κατά παραγγελία απαιτήσεις των πελατών της. Έχοντας εγκατασταθεί στο νέο κτιριακό ανάπτυγμα της Vision Group, διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό για να εμπλακεί σε εκτεταμένες παραγωγές εταιρικών ενδυμάτων.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιριών της εστίασης, φιλοξενίας και βιομηχανίας συνεχίζει να παράγει, να εξελίσσει και να δημιουργεί.

Vision Group WorkWear

24-05-2024 
Vision Group WorkWear